Informatīvie semināri uzņēmējiem un lauksaimniekiem Daugavpils novada pagastos

Daugavpils novada domes Projektu nodaļas projektu koordinatore Daina Kriviņa pastāstīja portālam Gorod.lv, ka šā gada martā un aprīlī Daugavpils novada pagastos notiks astoņi informatīvie semināri „Aktualitātes lauksaimniecībā strādājošiem”.

Pirmais seminārs notiks 11.martā Naujenes, Biķernieku, Maļinovas pagastu uzņēmējiem, lauksaimniekiem (semināru grafiks atrodams Daugavpils novada domes mājas lapā). Triju stundu laikā visi interesenti varēs saņemt atbildes uz viņus interesējošiem jautājumiem, kā arī dažādu nozaru speciālistu konsultācijas.

Jāatzīmē, ka semināros piedalīsies Lauku atbalsta dienesta, Valsts augu aizsardzības dienesta, Pārtikas un veterinārā dienesta, Valsts meža dienesta, SEB bankas pārstāvji, speciālisti grāmatvedības un juridiskajos jautājumos, putnkopības speciālisti. Tāpat dažu semināru laikā pagastu iedzīvotāji varēs saņemt darba aizsardzības speciālistu konsultācijas.

Pēc D.Kriviņas vārdiem, Daugavpils novada domei jau ir pieredze šāda veida semināru rīkošanā, un šogad šī tradīcija tiek atjaunota, lai sniegtu aktuālāko informāciju pēc iespējas lielākam uzņēmēju un lauksaimnieku skaitam.

Semināri notiks latviešu valodā, bet, pēc D.Kriviņas vārdiem, nepieciešamības gadījumā speciālisti atbildēs uz jautājumiem vai sniegs konsultāciju arī krievu valodā.

Комментировать