Ģimene ar vilkaču sindromu ārstē ar lāzeri 1

Sieviete un viņas bērni, kuri dzīvo attālā ciemā Nepālas kalnos, nolēma vērsties pie ārstiem pēc palīdzības, lai tiktu vaļā no biezā apmatojuma uz sejas, kas pārvērš viņus par izsmiekla objektu.

38 gadus vecā Devi un viņas bērni 14 gadus vecā Manžura, 12 gadus vecais Niradžs un 7 gadus vecā Mandira nevarēja dzīvot normālu dzīvi sava neparastā izskata dēļ: viņu seja un ķermenis bija klāts ar bieziem melniem matiņiem. Nepālas iedzīvotājiem bieži izpaužas hipertihoze, kuru bieži sauc par „vilkača sindromu”. Šo patoloģiju raksturo liekais apmatojums dažādās ķermeņa vietās un neirotiski simptomi, atzīmē tabloīds Daily Mail.

Pēc Devi vārdiem viņi ar vīru cerēja, ka šo saslimšanu iedzimtības ceļā nemantos viņu bērni, bet viņu meitas un dēls piedzima ar hipertihozes sindromu.

Augšanas mērā Mandžuras, Niradža un Mandiras dzīve pārvērtās par elli: kad viņi sāka apmeklēt skolu, viņi kļuva par apsmieklu upuri.

Skatoties uz bērnu ciešanām, Devi un viņas vīrs Nara Badahurs pieņēma lēmumu griezties pēc palīdzības pie ārstiem.

Tādēļ 38 gadus vecā sieviete kopā ar saviem vecākajiem bērniem devās uz Katmandu slimnīcu.

Iepazīstoties ar nelaimīgās ģimenes diagnozi, ārstniecības iestādes speciālisti ieteica viņiem iziet lāzera epilācijas kursu. – vēsta fedpost.ru.

Devi piekrita procedūru veikšanai un līdz ar to atvieglot savu bērnu sociālo dzīvi.

„Es vairāk pārdzīvoju par saviem bērniem nekā par sevi, jo par viņiem pastāvīgi ņirgājas klasesbiedri, – viņa teica pirms lāzera terapijas kursa. – Man dēls apsolīja vienaudžiem, ka no klīnikas atgriezīsies ar jaunu seju, un viņi vairs nevarēs viņu ķircināt. No brīža, kad mediķi mums apsolīja bez maksas palīdzēt, mēs dzīvojam brīnišķīgu pārvērtību gaidās”.

Ārstniecības iestādes speciālisti veltīja visas pūles, lai attaisnotu savu klientu cerības, un viņiem tas izdevās: pēc procedūru sērijas bērnu un viņu mātes ārējais izskats pārsteidzoši mainījās.

Ārsti brīdināja laimīgo ģimeni par lāzera terapijas blakusefektiem, tādiem kā ādas nieze, tūska vai dermatīts.

Bet apmierinātie klienti, kuri tīksminās par savu attēlu spogulī, uzskata šo patoloģiju attīstības iespēju par mazu maksu par atbrīvošanos no morālām ciešanām.

Комментировать 1