Kaspersky Internet Security— Multi-Device sola pasargāt Windows, Mac un Android ierīces

Lūk, kādu interesantu produktu piedāvā Kaspersy. Vienota drošības sistēma visiem jūsu datoriem. Gan tiem, kas rūc zem galda, gan tiem, ka iebāzti kabatā. Kā arī tiem, kam spīdīgi ābolīši uz muguras.

Vienota Windows, Mac un Android aizsardzība: jaunā Kaspersky Internet Security— Multi-Device

Kaspersky Lab informē, ka laidis klajā konceptuāli jaunu izstrādājumu mājas lietotājiem — Kaspersky Internet Security — Multi-Device. Risinājums nodrošina ne vien operētājsistēmas Windows pārvaldītu personālo datoru, bet arī Android viedtālruņu un planšetdatoru, kā arī Mac datoru aizsardzību. Šis kompleksais izstrādājums ļauj vienkārši un ērti aizsargāt jebkādu ierīču kopumu, izmantojot vienu aktivizācijas kodu, ka arī ir iespējams iegādāties dažādu veidu licences no vienas līdz piecām ierīcēm.

Mūsdienu pasaulē personīgo elektronisko ierīču skaits nepārtraukti palielinās, un pieaugumu galvenokārt nodrošina jaunu mobilo stilierīču parādīšanās. Saskaņā ar Kaspersky Lab datiem Latvijas iedzīvotāji piekļuvei internetam izmanto vidēji divas ierīces. Lietotāji aktīvi pievienojas internetam no visvisādām ierīcēm, ko pārvalda dažādas operētājsistēmas, tomēr joprojām ir plaši izplatīts uzskats, ka Internet Security klases aizsardzība ir nepieciešama galvenokārt: PC. Piemēram, vairāk nekā 60% Android viedtālruņu lietotāju domā, ka viņu ierīcēm aizsardzība nav obligāta." Taču apdraudējumi, veicot pirkumus internetā, pārlūkojot tīmekļa vietnes un sazinoties sociālajos tīklos, ir vienlīdz bīstami visām ierīcēm, jo tās visas ir savienotas ar internetu. Turklāt mobilās ierīces var viegli pazaudēt, un kopā ar tām arī tajās saglabāto informāciju.

 

Комментировать