Есть вопрос: почему вырубают деревья возле озера Шуню? 19

В рамках проекта «Задай вопрос самоуправлению Даугавпилса» прислал письмо горожанин Артур.

«Возле озера Шуню, рядом с заправкой, валят деревья, говорят, трамвайные пути будут там класть в Первомайку. Правда это или нет? Вроде, отказывались от этого проекта. И если да, какой маршрут будет? Напрягает, что может проходить рядом с моим домом, чему не особо рад».

Ответ подготовили в Управлении коммунального хозяйства Даугавпилса: «В данный момент проводятся работы по приведению в порядок деградированной территории в районе улиц Видземес и Оду, которые не связаны со строительством».

Напоминаем, что любой желающий может задать свои вопросы городскому руководству и работникам самоуправления, специалистам городских служб и предприятий – это можно сделать прямо здесь.

Ir jautājums: kāpēc pie Šuņezera tiek nocirsti koki?

Projekta "Uzdod jautājumu Daugavpils pašvaldībai" ietvaros vēstuli nosūtīja pilsētnieks Artūrs.

Pie Šuņu ezera, blakus degvielas uzpildes stacijai, tiek gāzti koki, saka, ka tur Pervomajkā tiks ielikti tramvaja sliedes. Vai tā ir taisnība vai nē? Izskatījās, ka viņi atteicās no projekta. Un ja jā, kāds būtu maršruts? Kaitina, ka tas var iet garām manai mājai, par ko es neesmu īpaši priecīgs”.

Atbildi sagatavoja Daugavpils Komunālās saimniecības pārvalde: “Atbildot uz Jūsu jautājumu par koku un krūmu nozāģēšanu Šūņu ezera rajonā, Daugavpils valstspilsētas pašvaldības iestāde “Komunālā saimniecības pārvalde” informē, ka dotajā brīdī notiek degradētās teritorijas uzkopšanas darbi Vidzemes un Odu ielu rajonā, kas nav saistīti ar būvniecību”.

Atgādinām, ka ikviens var uzdot savus jautājumus pilsētas vadībai un pašvaldības darbiniekiem, pilsētas dienestu un uzņēmumu speciālistiem – to var izdarīt šeit.

Sagatavots ar Daugavpils pilsētas pašvaldības atbalstu

Комментировать 19