Jānis Dukšinskis ir nomainījis Žannu Kulakovu un kļuvis par partijas vadītāju

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Otrdien, 11.septembrī, Daugavpilī notika „Attīstības partijas” atskaišu sapulce, kuras laikā tika veiktas izmaiņas partijas vadībā.

Sapulcē kā galvenā ziņotāja uzstājās partijas vadītāja Žanna Kulakova, kura uzstāšanas laikā atskaitījās par paveikto darbu un izteica priekšlikumu mainīt partijas vadības sastāvu.

Pēc Žannas Kulakovas vārdiem, līdz pašvaldību vēlēšanām ir palicis mazāk nekā gads un viņai kā Daugavpils mēram nav laika nodarboties ar „Attīstības partijas” darbu, tāpēc viņa nolēmusi pamest partijas vadītājas amatu. Par jaunu „Attīstības partijas” vadītāju kļuva viņas partijas biedrs Jānis Dukšinskis.

Minētajā sapulcē uzstājās vēl daži ziņotāji, kuru uzstāšanās bija ļoti emocionālās. Piemēram, uzņēmējs Jevgeņijs Vasiļjevs savā runā izteica pretenzijas pašvaldībai, pārmetot novērtētāja trūkumu, sakarā ar ko būvprojektu vērtība izrādījās mazāka nekā pašizmaksa. Tomēr Vasiļjeva kungs atzina, ka arī viņš bija pieļāvis kļūdas.

Atgādināsim, ka „Attīstības partija” tika dibināta Daugavpilī pagājušā gada oktobrī, un tajā darbojās gandrīz visi LPP/LC Daugavpils reģionālās nodaļas locekļi, tai skaitā Rita Strode, Jevgeņijs Vasiļjevs, Ivars Šķinčs, Jevgeņijs Ustenskovs, Viktors Butāns un Sergejs Mihailovs. Partijas programmā tika ziņots, ka tā plāno koncentrēt savu uzmanību ne tikai uz novada un valsts ekonomisko attīstību, bet arī rūpēties par ģimenes un garīgajām vērtībām. Kā arī partija piedalīsies pašvaldību vēlēšanās 2013.


Написать комментарий