Kurzemē un valsts centrālajā daļā sniegs autovadītājiem sarežģījis braukšanu

lit-gallery.narod.ru
lit-gallery.narod.ru

Piektdien valsts centrālajā daļa un Kurzemē intensīvi snieg, pūš stiprs vējš un ceļi ir slapji, slideni, brīdina VAS "Latvijas valsts ceļi".
Atbildīgais dienests norāda, ka piektdien daudzviet braukšanu pa valsts ceļiem apgrūtina sniegs un. Lai arī ceļus kaisa, autovadītājiem jābūt īpašu uzmanīgiem.

Valsts galvenie ceļi Rīgas apkārtnē, Ainažu, Bauskas un Jelgavas virzienā vietām apledo, tāpēc tur braukšana ir apgrūtina. Siguldas un Valmieras virzienā braukšana apgrūtināta ir līdz Līgatnei un Braslas tiltam. Arī Daugavpils virzienā snieg un ceļi apledo, tur apgrūtināta braukšana ir līdz Pļaviņām.

Tāpat grūtības ir Kurzemes virzienā, ceļu posmos no Rīgas līdz Skrundai un no Rīgas līdz Ugālei. Valsts centrālajā daļā un Kurzemē apgrūtināta braukšana ir arī pa reģionālajiem un vietējiem autoceļiem.

Atbildīgie dienesti aicina autovadītājus izvēlēties laika un ceļa apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu un atcerēties, ka ceļu ziemas uzturēšanas līmenis uz dažādas nozīmes ceļiem būtiski atšķiras.


Написать комментарий