Drīz taps zināms, kurš no pasaules snūkera zvaigznēm apmeklēs Daugavpils pilsētas svētkus

foto billiard.ms
foto billiard.ms

Kā jau zināms, Pilsētas svētku ietvaros, šovasar Daugavpilī, norisināsies Eiropas čempionāts pāru sacensībās snūkerā. Tāpat, portāls Gorod.lv ziņoja saviem lasītajiem par to, ka organizatoru plānos ir uzaicināt uz Daugavpili pasaules klases zvaigzni – Džonu Higinsu vai Roniju O'Salivanu.

Kā pastāstīja vicemērs Vjačeslavs Širjakovs, tagad Daugavpils Olimpiskais centrs veic pārrunas ar Snūkera federāciju, tiek aprunāta apbalvojuma summa uzaicinātā meistara, pēc cipara noteikšanas, kuru varēs atļauties organizatori, arī taps zināms snūkera zvaigznes uzvārds.
Jautājums, kurš tad tieši pie mums brauks, tiks izlemts mēneša laikā. “Es nemaz nešaubos, ka kāda no snūkera zvaigznēm atbrauks uz Daugavpili, jo tas veicinās snūkera popularitāti pilsētā, kā arī ļaus piesaistīt uz pilsētu ļoti daudz cilvēku, kuri savām acīm gribēs redzēt profesionāļa spēli vai arī iespēju uzspēlēt ar pasaules līmeņa zvaigzni”, atzīmēja V. Širjakovs.

Lai tāds nozīmīgs mūsu pilsētai pasākums aizritētu augstā līmenī un piesaistītu daudz cilvēku, pēc vicemēra viedokļa, vajadzētu mainīt pieeju cilvēku informēšanā par pasākumiem un stāstīt ne tikai vietējā presē, bet arī Lietuvas un Krievijas saitos.
 


Написать комментарий