“Daugavpils Beauty” izstādes apmeklētāji ieraudzīja modes un frizūru skati un īstu frizieru šovu

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Triju dienu laikā, mūsu pilsētā strādāja starptautiskā izstāde “Daugavpils Beayty-2012”, kura savāca vairāk nekā 200 dalībnieku ne tikai no Latvijas, bet arī no Krievijas, Itālijas, Vācijas, Francijas, Lietuvas un Izraēlas. 

Visi apmeklētāji varēja iepazīties ne tikai ar 60 stendu saturu, kuri piedāvāja kosmētikas produktus, ražotus ar jaunākas tehnoloģijas palīdzību, bet arī apmeklēt daudzos seminārus un meistarklases, pamēģināt uz sevis speciālo kopšanas procedūru un līdzekļu iedarbību, vai arī sataisīt sev frizūru vai uzkrāsoties pie pazīstamajiem meistariem. 

Visas dienas, ļoti daudz cilvēku bija pie BES (Beauty & Science) Academia Latvia stenda, kur frizieri-meistari burtiski pāris minūšu laikā pārvērta savas modeles, ar vieglām šķēru kustībām sniedzot tām jaunu izskatu. Bet īsta ažiotāža šeit valdīja pirmajā dienā, kad itāļu meistars Alekss De Stefāno radīja jaunas frizūras saviem modeļiem. Pie tam viņš to darīja ļoti ātri, eleganti un pagalam satriecoši. Gribētāju, kuras vēlējas nogriezt matus pie profesionāļa bija daudz, jo sevišķi, kad tapa zināms, ka viņš pats izvēlas savas klientes no pūļa. Itālis pāris minūšu laikā pārvērta līdz nepazīšanai vienu no jaunajām izstādes apmeklētājā, radot viņai uz galvas ļoti modīgu un satriecošu frizūru.

Bet pēdējā dienā, izstādes meistari no salona BES visām gribētājām, taisīja modīgas frizūras par ļoti demokrātiskām un saprātīgā cenām. Pēc frizieres Sintijas teiktā, modīga frizūra labi izskatīsies tikai uz skaistiem un veseliem matiem, tāpēc par viņiem ir jārūpējas ar profesionālu matu kopšanas līdzekļu palīdzību. 

Izstādē katrs apmeklētājs vai apmeklētāja, kuru bija daudz vairāk, varēja atrast sev ko interesantu. Pamēģināt ārstējošo balzamu, iepazīties ar jaunajām manikīra tendencēm vai arī ar epilācijas cukura kosmētiku, pārbaudīt uz sevis pēdējās vēsmas krāsošanā, pavadīt kādu atjaunošanās masāžas seansu ar speciālas aparatūras palīdzību no Izraēlas, paskatīties frizūru vai modeļu skati, ieraudzīt vēderdejotāju dejas, iegādāties ekoloģisko spāņu kosmētiku vai rotaslietas no stikla pērlītēm vai dārgakmeņiem veidotas pie vietējiem meistariem. 

Laikam jau neviens no “Daugavpils Beauty-2012” izstādes apmeklētājiem neaizgāja uz mājām tukšām rokām. Kā pamanīja izstādes dalībniece, profesionālo stilistu un visāžistu skolas “Style & Beauty” Academy vadītāja Olga Ridzevska, pasākums bija ļoti daudzveidīgs, labi sagatavots, interesants apmeklētājiem kā arī dalībniekiem. Gribētos, lai tādi šovi notiktu Latgalē katru gadu.
 



Написать комментарий