Latvijā uzsāk 'VW' mazākā modeļa 'up!' tirdzniecību

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Latvijā uzsākta "Volkswagen" (VW) mazākā modeļa "up!" tirdzniecība, portālu "Delfi" informēja markas dīlera centrs "Moller Auto Lidosta". Automobiļa cena atkarībā no komplektācijas ir 8 700 līdz 11 000 eiro (ieskaitot PVN).

Auto garums ir 3,54 metri, platums – 1,64 m; bet augstums – 1,48 m. Kompaktauto pieejams vairākās versijās – iespējams izvēlēties starp diviem viena litra trīs cilindru benzīna dzinējiem, no kuriem vienam ir 60, bet otram – 75 zirgspēku jaudu. Attiecīgi maksimālais spēkrata ātrums ir 160 km/h vai 170 km/h.

"VW up!" bagāžnieks ir viens no ietilpīgākajiem šajā klasē – 251 litrs, bet ar nolaistiem aizmugures sēdekļiem tā tilpums gandrīz četrkāršojas, sasniedzot 951 l tilpumu.

Visiem auto modeļiem standartaprīkojumā iekļauta dzinēja "Start&Stop" sistēma, ar kuru ieslēgtā režīmā "up!" degvielas patēriņš jauktā ciklā ir 4,2 litri uz 100 kilometriem. Savukārt "up!" jaudīgākās versijas benzīna patēriņš ir 4,3 litri uz 100 kilometriem. Ekonomiskajam pilsētniekam ir arī plašs standarta drošības aprīkojums, tai skaitā elektroniskā stabilitātes kontroles sistēma (ESP).

"VW up!" pieejami trīs aprīkojuma līmeņi – "take up!", "move up!" un dārgākais "high up!".


Темы: , , ,
Написать комментарий