Jautro un attapīgo komanda viesojās pilsētas domē

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Šodien Daugavpils pilsētas domē godināja komandu ar nosaukumu “Mūsu”, kura kļuva par Jautro un attapīgo kluba (JAK)  līgas “Rīga” atklāšanas festivāla uzvarētājiem. Daugavpiliešu joks bija atzīts par pašu labāko, bet pati komanda izcīnīja titulu - “Festivāla atklājums”.

Žanna Kulakova nosauca komandas dalībniekus par Daugavpils galveno intelektuālo spēku un pateicās par uzvaru, kura pacēla mūsu pilsētas imidžu un lepnumu, kurš tika izjusts jauniešu uzstāšanās brīdi. “Jūsu komanda kļuva par vēl vienu lielisku zīmolu, kurš popularizēs Daugavpili visā Latvijā un arī ārpus tās. Bet joks par ES naudas dalīšanu, es uzskatu par īstu šedevru: tāpēc, ka viss bija smalki, nevainojami, smieklīgi un aktuāli”,- piebilda mērs.

Vicemērs Vjačeslavs Širjakovs īpaši atzīmēja divus Aleksandrus: Komarovu un Grišakovu, par viņu entuziasmu, radošumu un dvēseles spēku. Jo tieši viņi bija iniciatori par JAK Latgales līgas radīšanu Daugavpilī, kā arī administratori un autori. Vicemērs atzīmēja, ka izcīnīt zeltu ir ļoti grūti, bet to noturēt ir vēl grūtāk, un tāpēc apsolīja JAK komandai atbalstu no Sabiedrisko organizāciju atbalsta fonda.

JAK joku autori nepalika parādā un pajautāja mēram un viņas vietniekam, vai viņi tagad nesēž domes opozīcijas vietās. Pēc viņu vārdiem, pirmā spēle Rīgā parādīja komandas saliedētību: jo ne par velti uzskata, ka grūtības, bez kurām neiztika Latvijas galvaspilsētā, norūda raksturu.

Dalībnieki no domes vadības saņēma pateicības vēstuli un piemiņas suvenīrus. 

Bet mūsu jaunajiem, stiprajiem un gudrajiem jauniešiem ir priekšā jaunā sezona. Kur vajadzēs noturēt augsti pacelto latiņu, ka tas notiks, nav ne mazāko šaubu. Un tagad uz vadītāja dzēlīgo jautājumu vai vajadzētu apmeklēt Daugavpili, atbilde būs viena: jā, noteikti!

Un tā kā pilsētai jāzina savu varoņu vārdi, tad lūk: Vitālijs Ivanovs (komandas kapteinis), Artjoms Kapaļinskijs, Maksims Matvejevs, Romāns Sičovs, Sergejs Ļesnovs, Lidija Breska, Pāvels Bogdanovs, Aleksandrs Soldatjonoks. Nikolajs Gedzjuns, Dmitrijs Černobiļs.
 



Написать комментарий