Daugavpls pilsētas un novada dzejnieki tiek aicināti piedalīties jaunā krājuma „Dzejas dienas” radīšanā

foto gorod.tomsk.ru
foto gorod.tomsk.ru

Katru gadu septembrī Daugavpilī tradicionāli notiek Dzejas dienas, pirms kura norises parasti tiek laists klajā dzejoļu krājums „Dzejas dienas”. Šogad nāks klajā jau 22.krājums, kurā tiks iekļauti Daugavpils pilsētas un novada dzejnieku dzejoļi dažādās valodās.

Kā pastāstīja Gorod.lv kultūras pasākumu organizators Edvīns Aksenovs, vietējiem autoriem tiek dota iespēja publicēt savus dzejoļus. Iepriekšējā dzejoļu krājumā bija iekļauti gara darbi krievu, latviešu, baltkrievu un latgaļu valodā, turklāt pašam jaunākajām autoram bija 16 gadi, bet vecākajām – pēc 70. 

Šogad Daugavpils Dzejas dienu ietvaros tiek plānots sarīkot jauno dzejnieku konkursu, kas neapšaubāmi palīdzēs atklāt jaunus talantīgus dzejniekus. 

Ja jums piemīt dzejoļu rakstīšanas talants, jūsu bagāžā ir sarakstīti dzejoļi un nepublicēti teksti, droši varat pieteikties un piedalīties dzejoļu krājuma „Dzejas dienas-2012” tapšanā, rakstiet uz elektronisko adresi: edvins.aksjonovs@daugavpils.lv

Saskaņā ar noteikumiem, drīkst sūtīt ne vairāk kā 10 dzejoļus. Kā arī elektroniskajā vēstulē jānorāda savs vārds, uzvārds, vecums, nodarbošanās veids un kontakttālrunis. Visa informācija jāiekļauj vienā dokumentā Microsoft Word formātā. 

Darbi tiks pieņemti līdz 2012.gada 10.jūlijam. Jāņem vērā, ka dzejoļu krājuma redakcijas kolēģijai ir tiesības pēc saviem uzskatiem izvēlēties un nepieciešamības gadījumā redaktēt saņemtos tekstus.
 


Написать комментарий