Britu regbists pēc triekas pamodies kā gejs

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Kāds britu regbists amatieris, kurš pēc treniņā gūtas traumas pārcieta trieku, reizē ar samaņas atgūšanu ieguvis arī jaunu seksuālo orientāciju – jaunais vīrietis negaidīti kļuvis par geju.

Kā vēsta izdevums The Daily Mail, divdesmit sešus gadus vecais Kriss Bērčs, kurš pirms traumas svēra vairāk nekā 120 kilogramus, tagad zaudējis 50 kilogramus svara un ieguvis jaunas ķermeņa aprises.

Vīrietis arī bija saderinājies un gatavojās kāzām. Šobrīd viņš ir izšķīries ar draudzeni, pametis darbu bankā un izgājis frizieru kursus, kā arī izveidojis kopdzīvi ar 19 gadus vecu puisi.

Bērčs traumu un tai sekojošo insultu ieguva, cenšoties draugu priekšā uz laukuma nodemonstrēt atmugurisku salto, bet paslīdēja un salauza kakla skriemeļus.

Sportistu nogādāja slimnīcā, kur par viņu pastāvīgi uztraucās ģimene un līgava, līdz viņš nāca pie samaņas un paziņoja šokējošos jaunumus.

"Biju gejs, kad atmodos, un tāds esmu joprojām. Izklausās dīvaini, bet, atgūstot samaņu, es uzreiz jutos citādi. Mani vairs neinteresēja sievietes. Es pilnīgi noteikti biju kļuvis par geju. Pirms tam mani nekad nebija saistījuši vīrieši, un starp maniem draugiem geju nebija," Bērčs pastāstīja medijiem.

Tāpat viņam vairs nepatika iepriekšējais dzīvesveids – radās naids pret sportu, iedzeršanu ar draugiem un darbu bankā.

Bijušais regbists sāka pievērst vairāk uzmanības savam izskatam, izbalināja matus un apmeklēja sporta zāli, lai no masīvā sportista auguma izveidotu elegantāku figūru.

Neirologs, ar kuru Bērčs konsultējās, pieļāva iespēju, ka trieka aktivizējusi citu puiša smadzeņu daļu, tomēr pacients par notikušo nežēlojas un ar savu jauno identitāti ir apmierināts.

Līdzīgs gadījums ar insulta pacientu notika pirms diviem gadiem, kad Vorčesteršīras iedzīvotājs Alans Brauns atveseļojies atklāja spēju veidot ārkārtīgi detalizētus zīmējumus, lai gan iepriekš šādas prasmes viņam nepiemita.


Написать комментарий