Dženifera Anistone plāno kāzas Grieķijas salās

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Holivudas kinoaktrise Dženifera Anistone un viņas draugs Džastins Terū (abi attēlā) plāno apprecēties šovasar Grieķijas salās.

Kā vēsta resurss TMZ, Anistone nesen apmeklējusi Krētas salu, meklējot piemērotu vietu svinību norisei. Aktrise apmeklējusi vairākas viesnīcas, tostarp Elounda Beach Hotel, kura kāzu svinību piedāvājumi sākas jau ar 2300 ASV dolāriem.

Četrdesmit trīs gadus vecajai Anistonei ir spēcīgas saites ar Grieķiju, jo tur dzimis viņas tēvs Džons Anistons, īstajā vārdā Jannis Anastasakis. Bērnībā Dženifera kopā ar ģimeni gadu nodzīvojusi Grieķijā.

Anistone un 40 gadus vecais Terū kļuva pāris, filmējoties komēdijā Wanderlust 2010. gadā. "Viņš ir aizstāvja tips, vienkārši labs cilvēks un ļoti jautrs," Anistone pavēstījusi intervijā žurnālā Marie Claire.

Pēdējā laikā Anistone par vairāk nekā sešiem miljoniem dolāru pārdevusi dzīvokļus Ņujorkā un nolēmusi pārcelties atpakaļ uz Losandželosu. "Paparaci bija pārāk uzmācīgi. Tā vairs nebija Ņujorka, kurā es uzaugu un kuru pazinu," lēmumu pārcelties skaidro aktrise.

Anistone arī labvēlīgi izteikusies par viņas bijušā vīra, aktiera Breda Pita un Andželīnas Džolijas precību plāniem. Anistone un Pits bija precējušies no 2000. līdz 2005. gadam, kad Pits uzsāka attiecības ar Džoliju.


Написать комментарий