Komunālajā sfērā Daugavpilī pagājušajā gadā tika iztērēti vairāk kā 4 miljoni latu

foto mixnews.lv
foto mixnews.lv

Vakar Daugavpils domes kārtējā sēdē vienbalsīgi tika apstiprināta Daugavpils Komunālās saimniecības pārvaldes atskaite par 2011.gadu. Atskaite tika sastādīta par laika posmu no 1.maija līdz 31.decembrim, kas ir saistīts ar to, ka maija mēnesī Komunālās saimniecības nodaļa tika reorganizēta.

KSP vadības paziņojumā tiek norādīts, ka saskaņā ar domes 28.aprīļa lēmumu pilsētas labiekārtošanai un struktūras administratīvajām izmaksām 2011.gadā tika piešķirti 3 709 889 lati, no kuriem 3 329 564 lati bija no pilsētas budžeta, 612 707 – no ceļu fonda, 67 397 lati – no dabas resursu fonda. 

Saskaņā ar korekcijām pagājušajā gadā kopējā finansējuma summa tika palielināta līdz 4 096 655 latu. Šī summa tika izmantota labiekārtošanas darbu apmaksai, struktūras 21 darbinieka darba algām un KSP parādu atmaksai. 

Komentējot atskaiti, komunālās sfēras kurators Daugavpilī vicemērs Vjačeslavs Širjakovs atzīmēja, ka atskaitē ir vairāki pozitīvi momenti, piemēram, papildus līdzekļu piešķiršana pilsētas labiekārtošanas darbiem ietekmēja sakopšanas darbu biežumu un veikto darbu kvalitāti. 

V.Širjakovs atzīmēja, ka komunālo sfēru vienmēr ir jāfinansē, bet primāro uzdevumu veikšanai pagājušajā gadā līdzekļu pietika. Kas attiecas uz 2012.gadu, tad šogad KSP turpinās racionāli un ekonomiski izmantot piešķirtos līdzekļus.
 


Написать комментарий