Ziepju burbuļu flešmoba dalībnieki uzskata, ka Vienības laukumā pietrūka organizācijas un mūzikas

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Vakar pilsētas cenrālajā laukumā vairāk kā divi simti dažāda vecuma daugavpiliešu enerģiski nodarbojās ar nevisai nopietnu nodarbi – laida gaisā ziepju burbuļus. 

Tādā veidā mūsu pilsētas iedzīvotāji jau trešo gadu pēc kārtas piedalījās DreamFlash. Šāda veida flešmobi, kad cilvēki pulcējas sarunātā vietā un vienlaicīgi izpilda kādas noteiktas darbības, jau sen nav retums. Piemēram, daudzās Kreivijas pilsētās ar ziepju burbuļu flešmobu atzīmē pavasara atnākšanu. Aprīlī šāda akcija norisinājās arī mūsu galvaspilsētā.

Pieaugušie un bērni, kuri vakar bija atnākuši uz Vienības laukumu, ar prieku centīgi laida debesīs dažādas formas un dažādu krāsu ziepju burbuļus. Noskaņojums visiem bija pavasarīgs. 

Vienīgais, flešmoba dalībnieku vairākumu apbēdināja pasākuma organizācijas trūkums. Jaunais cilvēks Andrejs Gorod.lv atzīmēja, ka viņam trūka mūzikas: „Mēs ar prieku pastaigātos pa laukumu, laižot ziepju burbuļus. Tas, kurš visu šo organizēja ir malacis, bet vajadzēja pārdomāt visu līdz galam”. 

Daugavpils Jauniešu departamentā mums paskaidroja, ka tā dabinieki šī pasākuma organizēšanā nepiedalījās, pasākuma organizēšanā viņiem palīdzību neviens nav lūdzis. Departamenta vadītājs Teodors Bikovskis pateica, ka ne viņš, ne viņa ģimene minētajā flešmobā nepiedalījās.
 



Написать комментарий