O.Maļuhinam nav zināms, kāpēc dome nolēmusi viņa vietā atjaunot Šūņu ezera krastu

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kā tika ziņots, Daugavpils dome ir nolēmusi atjaunot Šūņu ezera krastu, kuru pagājušajā gadā par peldēšanai nederīgu ir padarījis sportists Oļegs Maļuhins. O.Maļuhins neveica visus darbus, kas viņam bija uzlikti par pienākumu, tāpēc šajā sakarā pašvaldība sakārtos krastu par saviem līdzekļiem, bet pēc tam nosūtīs rēķinu sportistam.

Daudzus interesē, kāpēc O.Maļuhins neizpildīja visus norādījumus un nesakārtoja krastu, tāpēc portāls Gorod.lv šo jautājumu uzdeva pašam O.Maļuhinam.

Situācijas vaininieks paskaidroja, ka bija plānojis izpildīt visus norādījumus līdz maija beigām, kad krasts būs apžuvis un tehnika varēs izpildīt visus nepieciešamos darbus. Turklāt, spriežot pēc O.Maļuhina vārdiem, Komunālās saimniecības pārvalde to ir zinājusi, tāpēc viņam nav skaidrs, kāpēc dome ir nolēmusi veikt darbus patstāvīgi.

Pēc O.Maļuhina informācijas, pašvaldībai ne bija visu nepieciešamo atļauju, bet daži darbi jau ir uzsākti. Tāpēc, pēc sportista domām, nevis viņam nāksies maksāt par domes veiktajiem darbiem, bet pati dome var samaksāt sodu par nesaskaņotu darbu veikšanu, kuru varētu uzlikt «zaļie».

O.Maļuhins arī atzīmēja, ka viņam nav zināms, kāpēc dome ir sākusi rīkoties pārsteidzīgi un nolēmusi veikt darbus viņa vietā. Taču par to, ka viņš pats rīkojās ne visai pareizi, izkropļojot krastu, sportists nenožēlo un atzīmē, ka šajā vietā nebija un nebūs oficiālās pludmales, turklāt pavisam blakus pašvaldība ierīkos normālu peldvietu.


Написать комментарий