Fotoradari un motopolicisti Daugavpilī būs, tikai nav zināms kad 2

foto nozare.info
foto nozare.info

Savas nesenās vizītes laikā Daugavpilī Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis, tiekoties ar žurnālistiem, solīja, ka jau maijā mūsu pilsētā parādīsies motopolicisti.

Tas ir saistīts ar to, ka Rīgas motopolicijas nodaļa tika izformēta, bet tās transporta līdzekļi tika nodoti valsts reģioniem. Latgalei policijas priekšnieks solīja nodot aptuveni 10 tehnikas vienības. Pēc stažēšanās galvaspilsētā policisti uz motocikliem sāks strādāt arī Daugavpilī. Tikai maija mēnesis jau ir klāt, bet motopolicistu pilsētā pagaidām nevar redzēt.

Latgales reģionālās pārvaldes Ceļu policijas priekšnieks Aleksandrs Linkevicš Gorod.lv pastāstīja, ka motopolicisti noteikti būs mūsu pilsētā, bet konkrētais viņu parādīšanas laiks nav zināms. Viss ir atkarīgs no Latvijas Valsts policijas vadības.

Vizītes laikā Ints Ķuzis arī paziņoja, ka valsts programmas ietvaros Daugavpilī darbosies fotoradari. Pēc Aleksandra Linkeviča vārdiem, mūsu policisti jau ir izvēlējušies to ierīkošanas vietas, pamatojoties uz dažādu kritēriju virkni. Pašlaik ir nepieciešams tās saskaņot ar vietējo vadību, veikt attiecīgus darbus un noslēgt līgumus ar firmām, kas apkalpos fotoradarus. Fotoradaru ierīkošanas vietas pašlaik nav noslēpums, bet, pēc Ceļu policijas priekšnieka vārdiem, tās vēl var mainīties.


Написать комментарий

šodien, vēl ne??

KUzis ari piestrada par fotoradaru ieveseju un lapstu panemtu un iezimetu

Написать комментарий