Džonam Travoltam patīk pārģērbties par sievieti

foto National Enquirer
foto National Enquirer

Slavenajam Holivudas kinoaktierim Džonam Travoltam patīk ietērpties sieviešu drēbēs, liecina tabloīda National Enquirer šonedēļ publicētie attēli.

Filmas Lubene zvaigzne publiskotajos attēlos redzams rūpīgi veidotā sievietes tēlā, un dzeltenā prese apgalvo, ka tie nav uzņemti kādas lomas vajadzībām (lai gan arī kino Travolta ir iejuties sieviešu lomās).

Šobrīd 58 gadus vecais aktieris nofotografēts baltā, adītā kleitā, caur kuru spīd sieviešu apakšveļa, rotājies ar auskariem un kaklarotu. Tēls papildināts ar spilgtu grimu – acu kontūrām un rozā lūpu krāsu, kā arī blondu parūku.

National Enquirer vēsta, ka attēli uzņemti kādā ballītē Losandželosā 1997. gadā sešus gadus pēc viņa kāzām ar aktrisi Kelliju Prestoni, kura šobrīd esot pārcēlusies uz citu dzīvesvietu.

"Kellija man pastāstīja, ka viņu laulībai pienākušas beigas, un ļāva noprast, ka vairs nedzīvo ar viņu kopā. Viņa gadiem samierinājās ar Džona dubulto dzīvi, kamēr tā nenāca atklātībā, bet šo pazemojumu viņa vairs nespēja izturēt," žurnālistiem atklāja kāds Prestones draugs.

Travoltas un Prestones ģimenē aug bērni Ella (12) un Bendžamins (18 mēneši). Viņu vecākais dēls Džets gāja bojā 2009. gadā 17 gadu vecumā epilepsijas lēkmes dēļ.

Tiesa, paša Travoltas nedienas ar mājieniem par netradicionālu orientāciju sākās jau nedaudz agrāk ar apgalvojumiem, ka viņš seksuāli uzmācies masieriem - vīriešiem.


Написать комментарий