Daugavpils reģionālajā slimnīcā veiks jumta un siltummezgla remontu gandrīz par 3 miljoniem latu

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kā zināms, jau dažus gadus Daugavpils reģionālā slimnīca Eiroprojekta ietvaros realizē lielu projektu, lai uzlabotu stacionārās medicīniskās palīdzības infrastruktūru. Darbi tika uzsākti 2009.gadā, un kopumā tika plānots apgūt pietiekami lielu Eiropas naudas summu – dažu miljonu apmērā.

Pirms dažām dienām Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā parādījās informācija, ka tiek apspriesta summa 2 769 661,76 latu apmērā bez PVN, kas tiktu izmantota Daugavpils reģionālās slimnīcas jumta remontā, sienu siltināšanā ar logu maiņu un siltummezglu un sanitāro mezglu daļējā renovācijā. Šos darbus veiks kāda Rīgas firma eironaudas apgūšanas ietvaros.

Jāatzīmē, ka procedūra notika bez konkursa izsludināšanas, kaut arī, spriežot pēc informācijas, kas atrodama Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā, tika saņemti 2 priekšlikumi no firmām.

Reģionālās slimnīcas valdes loceklis Aivars Zdanovskis ļoti īsi komentēja šo informāciju, pasakot, ka būvdarbiem jābūt pabeigtiem šī gada decembrī, un ir apgūta puse no Eiropas naudas.


Написать комментарий