Samoilovs un Sorokins Nīderlandes vējā izcīna otro uzvaru

foto FIVB
foto FIVB

Latvijas pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins lieliski turpina Hāgā (Nīderlande) notiekošo Eiropas čempionātu, ceturtdienas rītā izcīnot otro uzvaru – 21:14, 21:15 pret Krievijas sportistiem Jaroslavu Kokšarovu un Konstantīnu Semjonovu.

Ar 8. numuru izliktie Samoilovs un Sorokins čempionātu sāka vakar, trīs setu cīņā tiekot galā ar čehiem Jans Dumeks/Martins Tihijs – 28:26, 17:21, 15:11.

Šodien mūsējiem jāaizvada divas cīņas. Pirmajā no tam Samoilovs un Sorokins sacentās ar Krievijas pāri Jaroslavs Kokšarovs un Konstantīns Semjonovs, kuri izlikti ar 24. numuru.

Spēles sākums diezgan lielā vējā mūsējiem neizdevās, un Krievijas pāris uzvarēja sešas no pirmajām septiņām izspēlēm – 6:1. Kokšarovs ar Semjonovu vēlāk bija vadībā ar 11:8, taču tad Latvijas sportisti uzvarēja sešas izspēles pēc kārtas.

Vairākās epizodēs teicami nospēlēja Sorokins, un mūsējie lauza pirmā seta gaitu, partiju noslēdzot savā labā ar 21:14. Otrajā setā Latvijas sportisti vadībā izvirzījās jau pašā setā sākumā, un, labi spēlējot blokā, kā arī sagaidot pretinieku kļūdas, izcīnīja uzvaru ar 21:15.

Apakšgrupas pēdējā kārtā Saša un Ruslans plkst. 15:40 pēc Latvijas laika tiksies ar norvēģiem Iveru Andreasu Horemu un Geiru Eithunu, kuri izsēti ar 9. numuru.

31.05.2012 , 18:45

sportacentrs.com


Написать комментарий