Timošenko slimnīcā skatīsies Ukrainas – Šveicas futbola spēli

foto livestory.com.ua
foto livestory.com.ua

Ieslodzītā Ukrainas bijusī premjerministre Jūlija Timošenko, kura pašlaik ārstējas Harkovas slimnīcā, tur arī skatīsies Ukrainas un Šveices futbola spēles translāciju, vēsta aģentūra "RIA Novosti", atsaucoties uz opozīcijas partijas "BJUT-Batkivščina" deputāta Ostapa Semeraka paziņojumu.

"Es skaidri zinu, ka Jūlija Timošenko skatīsies šīs spēles, un viņa noteikti jutīs līdzi Ukrainai – jo viņa jūt tai līdzi vienmēr, lai jel kāda iemesla dēļ," deputāta teikto citē partijas preses dienests.

Deputāts arī uzsvēris, ka kopā ar Jūliju Timošenko un deputātu Sergeju Vlasenko, ir vērsies pie starptautiskās naudas atmazgāšanas apkarošanas organizācijas FATF ar lūgumu sniegt pienācīgu novērtējumu par pašreizējas Ukrainas valdības ļaunprātīgu finansu līdzekļu izmantošanu, gatavojoties "Euro-2012" futbola čempionātam.

Futbola spēle starp Ukrainas un Šveices komandām notiks pirmdien Kijevā Eiropas Futbola čempionāta ietvaros.

Jau vēstīts, ka Kijevas Pečoras rajona tiesa pērn oktobrī atzina Timošenko par vainīgu amata pilnvaru pārsniegšanā saistībā ar gāzes piegāžu līgumu parakstīšanu starp Ukrainu un Krieviju un piesprieda viņai septiņu gadu cietumsodu. Tāpat pret viņu sākās jauna tiesas prāva saistībā ar apsūdzībām par izvairīšanos no nodokļu maksāšanas, zādzību un ienākumu ārvalstu valūtās slēpšanu laikā, kad viņa 90.gados vadīja enerģētikas uzņēmumu "United Energy Systems of Ukraine" (UESU).


Написать комментарий