Šonedēļ prognozē skaidru un siltu laiku, Līgo svētkos, iespējams, īslaicīgi līs

foto kursisi.lv
foto kursisi.lv

Jaunajā darba nedēļā Daugavpilī sola siltu, saulainu un skaidru laiku, jo visā valsts teritorijā pagaidām ir vērojama atmosfēras fronte. Tāpēc šodien pilsētā un novadā saglabāsies skaidrs laiks bez nokrišņiem, bet ar brāzmainu vēju. Gaisa temperatūra sastādīs +21...+23 grādus pēc Celsija.

Otrdien, saskaņā ar sinoptiķu prognozēm, Daugavpilī iespējams lietus un pat pērkona negaiss. c Celsija. laiks bez nokriosalaiku, jo visaNeliela anticiklona dēļ rīt gaiss varētu iesilt līdz +28 grādiem, tā mitrums sastādīs gandrīz 90%.

Visas nedēļas garumā mūsu pilsētā un novadā nesola agrāk prognozēto karstumu – dienas laikā vidējā gaisa temperatūra būs +22...+24 grādu robežās. Naktī sola ne mazāk par +10 grādiem.

Pēc Latvijas meteorologu datiem tuvāk nedēļas beigām mūsu valstij tuvosies dienvidu-rietumu ciklons, kas atnesīs Daugavpilī apmākušos laiku un lietu.

Ceturtdien gaisa temperatūra samazināsies līdz +18 grādiem, dienas laikā, iespējams, līs un pastiprināsies vējš.

Piektdien saglabāsies apmācies laiks, īslaicīgi skaidrosies, nokrišņi nav gaidāmi.

Svētku brīvdienās, saskaņā ar sinoptiķu prognozēm, Daugavpilī ir gaidāmi nokrišņi – īslaicīgi līs. Gaisa maksimālā temperatūra sastādīs +23 grādus. Svētdien sola lietu, kas varētu turpināties līdz nākamās nedēļas otrdienai.


Написать комментарий