Līgo svētkos Stropu estrādē liela uzmanība tiks pievērsta cilvēku drošībai

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kā portāls Gorod.lv jau ziņoja, otro gadu pēc kārtas daugavpilieši tiks aicināti Līgo svētkus svinēt Stropu estrādē. Svētku pasākumus estrādē organizē Latviešu kultūras centrs sadarbībā ar Daugavpils Kultūras pārvaldi.

Kārtējā preses konferencē domē Kultūras pārvaldes vadītāja Eleonora Kleščinska pastāstīja, ka diemžēl šogad Līgo svētki iekrīt brīvdienās, tāpēc vienus no galvenajiem svētkiem Latvijas iedzīvotāji svinēs tikai divas dienas. Šajā sakarā svētku organizatori pieņem, ka pasākuma dalībnieku Stropos būs daudz, jo kaut kur tālāk aizbraukt daugavpilieši nevarēs.

Kā ziņoja E.Kleščinska, 23.jūnijā estrādē var pulcēties jau no plkst.19:00, šajā laikā sāks darboties svētku tirdziņš. Koncerts sāksies agrāk, nekā parasti, - plkst.20:00. Kultūras pārvaldes vadītāja apsolīja, ka koncerts būs ļoti daudzveidīgs – tajā piedalīsies vairāki kolektīvi.

Plkst.21:00 svētku koncertu turpinās jaunu izpildītāju Samantas Tīnas, Dāvida Kalandija un grupas MoNo, kā arī pūtēju orķestra Daugava uzstāšanās, kuri izpildīs latviešu populāro komponistu pazīstamās dziesmas. Lielo Jāņu ugunskuru iededzinās plkst.23:00, sāksies dejas, kuras turpināsies līdz plkst.4:00 no rīta.

E.Kleščinska atzīmēja, ka organizatori rēķinās ar lielu cilvēku skaitu, tāpēc liela uzmanība tiks pievērsta cilvēku drošībai. Lai to nodrošinātu, par kārtību atbildēs vairāki dienesti.


Написать комментарий