Oficiāli šķiras Džonijs Deps un Vanesa Paradī

foto topnews.in
foto topnews.in

Viens no slavenākajiem pāriem šovbiznesā – amerikāņu aktieris Džonijs Deps un franču dziedātāja Vanesa Paradī (abi kopā attēlā) – pēc 14 gadus ilgas kopdzīves paziņojuši par šķiršanos.

Depa preses pārstāve medijiem paziņojusi, ka 49 gadus vecais aktieris un 39 gadus vecā dziedātāja, neraugoties uz regulārajiem attiecību problēmu noliegumiem, esot "draudzīgi šķīrušies".

13 gadus vecās Lilī Rouzas un deviņus gadus vecā Džeka vecāki, kuri ir slaveni arī ar to, ka šo 14 gadu laikā tā arī neapprecējās, kopā uz pasākumiem nebija nākuši jau kopš 2010. gada maija, kad acīmredzot arī sākās nesaskaņas viņu starpā.

Pirms Paradī aktierim bija attiecības ar Vinonu Raideri un Keitu Mosu, bet tagad viņam piedēvē mīlas sakarus ar vairākām pazīstamām sievietēm, lai gan amerikāņu prese ir pārliecināta, ka Deps esot kopā ar blondo biseksuālo aktrisi Amberu Hērdu, kura ir gandrīz divreiz jaunāka par Depu.

Savulaik kādā intervijā gan Paradī brīdināja cilvēkus, lai netic baumām par viņas un Depa nesaskaņām.

"Prese raksta, ka mēs visu laiku iepērkam mājas nekurienes vidū, ka mums tikai Francijā vien esot 52 mājas. Katru ziemu mēs šķiramies, bet katru vasaru - apprecamies, un vismaz divpadsmit reizes esmu bijusi stāvoklī. Protams, tas ir smieklīgi, tomēr baumas par mūsu šķiršanos mani nomāc visvairāk," stāstīja Paradī.

Deps un Paradī iepazinās 1998. gadā Parīzes viesnīcā Costes, kad Deps filmējās režisora Romana Polanska filmā Devītie vārti (The Ninth Gate), un kopš tā laika viņi vairāk nekā desmit gadus tika dēvēti par vienu no jaukākajiem pāriem pasaules šovbiznesā.


Написать комментарий