Vairākos Daugavpils pagalmos tiks iekārtots jauns bērnu rotaļu laukumu aprīkojums

foto accbud.ua
foto accbud.ua

Kā jau tika ziņots, Daugavpilī līdz jūlija beigām tiks iekārtoti trīs bērnu rotaļu laukumi – Slavas skvērā, Ruģeļos (Gaismas ielā 4,6) un Poguļankā (Ventas ielas un Irbju ielas krustojums). Aprīkojums un montāža pilsētas pašvaldībai maksās 32 325,50 latus bez PVN.

Vicemērs Vjačeslavs Širjakovs portālam Gorod.lv pastāstīja, ka, izņemot šos bērnu rotaļu laukumus, bērnu rotaļu laukumu aprīkojums tiks nomainīts arī citos pagalmos. Pilsētas budžetā šim mērķim tika paredzēti līdzekļi.

Līdz 6.jūlijam jauns bērnu rotaļu aprīkojums tiks iekārtots pagalmos Telts ielā 9, Vaļņu ielā 33 un 35, Rēzeknes ielā 15 un 15a, Teātra ielā 2 un 4, Stacijas ielā 119, Aleksandra ielā 10, Stadiona ielā 2 un 4. Kā arī vingrošanas komplekss tiks iekārots Stropu ezera pludmalē.

Bērnu rotaļu aprīkojums, kas tiks iekārtots, ir ļoti kvalitatīvs un tam ir visi nepieciešamie drošības sertifikāti. Atzīmēsim, ka bērnu aprīkojums, kas tika iekārtots Centrālajā parkā, maksāja 100 tūkstošus latu, minētajā gadījumā 3 bērnu rotaļu laukumi dažāda vecuma bērniem maksā nedaudz vairāk kā 30 tūkstošus latu.
 


Написать комментарий