“Daugavai” tiek leišu «Sūduva”, “Metalurgam” pundurvalsts klubs

foto sportacentrs.com
foto sportacentrs.com

Jau 5. jūlijā pirmās spēles Eirokausos aizvadīs Daugavpils "Daugavas" un "Liepājas Metalurga" futbolisti. Daugavpiliešiem izlozē pretī trāpījās Lietuvas klubs "Sūduva", savukārt "Liepājas Metalurgs" 1. kārtā spēlēs ar San Marīno klubu "La Fiorita"

Neilgi pirms izlozes komandas tika sadalītas septiņās mazākās grupās. Daugavpils "Daugavai" arī šogad nācās būt neizsēto vienību vidū, kas lielu optimismu neviesa. Iepriekšējā gadā tas pretī deva norvēģu klubu "Tromso", kam divu maču summā tika zaudēts ar 1:7. Šoreiz daugavpilieši tika ielikti grupā ar "Kalmar" (Zviedrija), "Gomel" (Batkrievija), FH (Islande), "Sūduva" (Lietuva), "KuPS" (Somija).

Izloze lēma, ka 5. un 12. jūlijā 2011. gada Latvijas Virslīgas bronzas komanda spēlēs ar Lietuvas komandu Marijampoles "Sūduva". Pirmā spēle viesos, bet 12. datumā Daugavpilī. Komandas savā starpā bieži tiekas pirms sezonu sākumiem, tāpat bieži aizvada pārbaudes spēles sezonas gaitā. Nesen notikušais savstarpējais duelis noslēdzās ar rezultātu 2:2. Pārsteigt vienam otru būs ļoti grūti.

"Liepājas metalurgs" pagājušajā sezonā sāka ar 2. kārtu (kur bija neizsētā), bet šogad jāsāk ar 1. kārtu, kuras izlozē mūsējie bija izsēto komandu pulkā. Tas kluba izredzes tikt līdz 2. kārtai neapšaubāmi uzlaboja. Pēc izlozes rezultātiem sajūtas bija vēl patīkamākas - pirmajā kārtā pretiniekos Sanmarīno komanda "La Fiorita". 5. jūnijā komandas spēlēs Liepājā, bet pēc nedēļas Sanmarīno. Vērts piebilst, ka mūsu pretiniekiem ir mazākais UEFA koeficients starp visām dalībkomandām.

Māra Verpakovska un Denisa Ivanova pārstāvētajam klubam "Baku" izloze pretī deva "Mura" no Slovēnijas. Interesanti, ka vakar šīs vienības aizvadīja savstarpējo pārbaudes cīņu un ar 4:0 uzvarēja Verpakovska un Ivanova pārstāvētā komanda. Verpakovskis izcēlās arī ar vārtu guvumu.

Ģirta Karlsona bijušais klubs Baku "Inter" 1. kvalifikācijas kārtā spēlēs ar Narvas "Trans", kura rindās ir četri mūsu spēlētāji - Aleksejs Kuplovs-Oginskis, Dmitrijs Medeckis, Aleksandrs Abramenko un Dmitrijs Borisovs.

25.06.2012 , 18:20

sportacentrs.com


Написать комментарий