Līgo svētki Rēzeknē aizvadīti mierīgi

foto solomajai.blogspot.com
foto solomajai.blogspot.com

Ar plašu koncertu brīvdienās Rēzeknes Kultūras un atpūtas parkā aizvadīti Līgo svētki, kur sabiedrisko kārtību nodrošināja pilsētas pašvaldības policija.

Kā stāsta Pašvaldības policijas pārvaldes priekšnieka vietniece Sandra Grigale, svētki aizvadīti mierīgi. Iespējams, tas ir skaidrojams ar īsajām brīvdienām vai ar policijas preventīvo darbu – kampaņu pirms svētkiem, iespējamiem sodiem vai policistu klātbūtni.

Pavisam aizvadītajā nedēļā konstatēti 23 pārkāpumi, par kuriem sastādīti administratīvā pārkāpuma protokoli un izrakstītas soda kvītis:

2 administratīvā pārkāpuma protokoli sastādīti par transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšanas noteikumu neievērošanu;
14 pārkāpumi konstatēti par alkohola lietošanu un atrašanos alkohola reibuma stāvoklī sabiedriskā vietā, tajā skaitā 8 personas šo pārkāpumu izdarīja atkārtoti gada laikā, vēl 2 protokoli sastādīti par nelegālā alkohola iegādi;
2 protokoli sastādīti par dzīvošanu bez deklarētās dzīvesvietas;
1 protokols sastādīts par gulēšanu sabiedriskā vietā, kad Jāņu dienas rītā viens līgotājs bija nolūzis pie Raiņa pieminekļa Kultūras un atpūtas parkā;
1 protokols sastādīts par atkritumu dedzināšanu;
1 soda kvīts izrakstīta par to, ka uz zālāja bija novietots transportlīdzeklis.

Rēzeknes pašvaldības policija aizvadītajā nedēļā veikusi 57 pārbaudes. Sadarbojoties ar Valsts probācijas dienestu, pārbaudītas 6 personas, konstatēts viens pārkāpums, sadarbībā ar Bāriņtiesu un Sociālās aprūpes pārvaldi veiktas 2 pārbaudes.

Nedēļas laikā no iedzīvotājiem pa dežūrtālruni 646 07658 un rakstveidā saņemti 22 iesniegumi un sūdzības.

26.06.2012 , 13:15

rezekne.lv


Написать комментарий