'Renault' modernizējis 'Espace' modeli

publicitātes foto
publicitātes foto

Kompānija "Renault" atjauninājusi vienapjoma automobili "Espace", kas pamatā ieguvis vien vizuālas izmaiņas, tostarp lielāka izmēra "Renault" emblēmu priekšdaļā. Tāpat septiņvietīgajam spēkratam modernizēti dzinēji, lai samazinātu CO2 izmešu daudzumu.

Kā jauninājums modeļa interjerā ir apdares materiāli ar speciālu teflona pārklājumu, kas atgrūž šķidrumus uz ūdens un eļļas bāzes. Tādējādi šim ģimenes automobilim salons būs viegli iztīrāms un nesaglabās traipu pēdas. Interjeru iespējams pasūtināt ar ādas un alkantaras apšuvumu, atpakaļskata kameru un multimediju sistēmu aizmugurējiem pasažieriem ar septiņu collu ekrānu.

Atjauninātajam "Renault Espace" pieejami divi dzinēji – divlitru dīzeļmotors, kas atkarībā no versijas attīsta 130, 150 vai 175 zirgspēku jaudu. Komplektācijā ar mehānisko pārnesumkārbu tas vidēji patērē 5,7 litrus uz 100 km, bet CO2 izmešu daudzums izplūdē ir 150 g/km. Savukārt komplektācijā ar automātisko transmisiju vidējais degvielas patēriņš ir 6,4 litri uz 100 km (CO2 izmeši – 169 g/km). Vēl pieejams ir divlitru turbopūtes benzīna dzinējs, kas vidēji patērē 8,5 litrus uz 100 km.


Написать комментарий