Daugavpili apmeklēs Krievijas jaunie līderi

foto vk.com
foto vk.com

Latvijas Transatlantiskā organizācija (LATO) sadarbībā ar Krievijas partneriem – nevalstisko organizāciju „Starptautiskie dialogi” – jau ceturto reizi pēdējo trīs gadu laikā organizē projektu „Krievijas jauno līderu vizīte Latvijā”. Projekta dalībnieki no 15.jūlija viesojas Latvijā, vizīte turpināsies līdz 21.jūlijam.

Vizītes mērķis ir Krievijas jauniešiem sniegt objektīvu informāciju par Latvijā notiekošajiem politiskajiem, sociālekonomiskajiem, militārajiem un kultūras procesiem.
16 viesu no Krievijas 7 reģioniem vidū ir studenti un jaunie profesionāļi, kas pārstāv politikas, izglītības, jurisprudences, žurnālistikas un nevalstiskās organizācijas.
Vizītes gaitā viesi jau ir tikušies ar Aizsardzības ministrijas un Ārlietu ministrijas pārstāvjiem, iepazinās ar valsts politisku sistēmu, apmeklēja Saeimu un Rīgas domi, tikās ar politisku partiju jauniešu nodaļām. Otrajā vizītes dienā jaunieši devās uz Liepāju. Ir ieplānotas arī tikšanās ar vairākiem ekspertiem, kuri sniegs ieskatu, kādā veidā Latvijas politiskos procesus ietekmē ES un Krievija.

19.jūlijā Krievijas jaunie līderi viesosies Daugavpilī, tiksies ar Domes deputātiem un nevalstisko organizāciju pārstāvjiem, apmeklēs Krievu namu.

Viesi apmeklēs arī Limbažus, kur tiksies ar pašvaldības pārstāvjiem, iepazīs uzņēmējdarbības vidi Latvijā. Vizītes laikā jaunieši tiks iepazīstināti ar Latvijas kultūrvēsturisko mantojumu un valsts vēsturi.


Написать комментарий