18.Novemra iela pārvērtusies būvlaukumā

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Saskaņā ar Latvijas normatīvo aktu noteikumiem 18.Novembra iela Daugavpilī tika nodota būvfirmas „Binders” rīcībā, kura veic rekonstrukcijas darbus, un šobrīd tiek uzskatīta par būvobjektu.

Būvniecības darbi posmā no Varšavas ielas līdz Valkas ielai tika uzsākti pirmdien, 23.jūlijā. Kārtējā preses konferencē Daugavpils domē Komunālās saimniecības pārvaldes vadītājs Aivars Pudāns paziņoja, ka šobrīd ar tehnikas palīdzību tiek noņemti seguma augšējās kārtas 20 cm, pēc tam tiks uzsākti zemes darbi, nomainīta kanalizācija, pārnestas dažas komunikācijas.

Šobrīd sabiedriskā transporta satiksme minētajā ielā tiek organizēta ar nelielām izmaiņām – tika mainītas dažu pieturu atrašanās vietas un uzstādītas autovadītājiem domātās aizlieguma zīmes, kuras starp citu autovadītāji pagaidām ignorē. Satiksmei ir pieejami lielākie krustojumi – Varšavas, Ventspils, Jelgavas, Valkas ielu krustojumi.

A.Pudāns paskaidroja, ka šobrīd tiek risināti aktuālie jautājumi, bet pēc 2 nedēļām komisija, kas nodarbojas ar darbu veikšanu minētajā ielā, novērtējot būvfirmas piedāvājumu, lems, vai ir iespējams uz laiku slēgt visu ielu, lai remontdarbus varētu veikt ātri un kvalitatīvi.

Pašlaik paliek atklāts jautājums par to, kādā veidā ziemas sezonā tiks organizēta satiksme uz gaisa tilta. Kā arī pagaidām nav aktuāls jautājums par Stacijas-Malu ielu pārbrauktuves pagaidu darbības atjaunošanu, par ko pašvaldība bija runājusi ar „Latvijas dzelzceļu”, kurš piekrita atjaunot pārbrauktuves darbību 18.Novembra ielas remontdarbu laikā.

Atgādināsim, ka darbu pabeigšanas termiņš ir 2014.gada beigas.



Написать комментарий