Hart Audio D&W Aural Pleasure Loudspeaker – pasaulē dārgākās akustiskās sistēmas

foto homechunk.com
foto homechunk.com

Kompānija Hart Audio sākusi piedāvāt interesentiem akustiskās sistēmas, kuras ja ne skanējuma ziņa, tad vismaz ar savu cenu, ir pašas labākās/dārgākās pasaulē.

To korpusa izgatavošanai tiek izmantots zelts. Rezultātā iegūstam akustiskās sistēmas ar svaru 50 kilogrami un jūtību 97 dB/m.

Akustiku pretestība ir samērā neierastie 5 omi, bet kā skaļruņi tiek izmantots 40mm pīkstulis un 200 mm Tannoy Dual Concentric vidē/zemo frekvenču skaļrunis. Atskaņojamais frekvenču diapazons ir no 47Hz līdz 37Khz +-4db vai arī 39Hz līdz 47Khz +- 10db.

Katrā gadījumā šīs ražotāja pielaides 4 vai 10 decibelu robežās izskatās visai savdabīgi. Maksā šāds zeltā ietērpts prieks nieka 4,7 miljonus USD, bet ir arī pieejams variants nabagiem, kur korpuss izgatavots no bronzas. Šis variants maksā 63 tūkstoši USD, vai arī 625 tūkstoši USD par sudraba korpusu. Un tieši šis piedāvājums liek apšaubīt to, ka skanējums šeit ir galvenais.

Bet ja nu jums ir lieki daži miljoni, tad droši dodieties uz Hart Audio mājas lapu, un iegādāties pārīti D&W Aural Pleasure Loudspeaker.


Написать комментарий