Tika pasludināts uzvarētājs konkursā par pludmaļu iekārtošanu Šūņu ezera krastā

foto gorod.lv
foto gorod.lv

15.augustā tika noteikts uzvarētājs Daugavpils Komunālās saimniecības pārvaldes izsludinātajā konkursā par divu pludmaļu iekārtošanu Šūņu ezera krastā. Saskaņā ar Iepirkumu uzraudzības biroja informāciju, par konkursa uzvarētāju kļuva firma "Meliors Krauja", kura piedāvāja veikt minētos darbus par 19 952,50 latiem. Jāatzīmē, ka firma bija vienīgais pretendents darbu veikšanai.

Atgādināsim, ka Daugavpils Komunālās saimniecības pārvalde (KSP) jau gada sākumā ziņoja par ieceri iekārtot divas oficiālās pludmales Šūnū ezera krastā. Šis lēmums tika pieņemts pēc notikuma ar goda pilsoni Oļegu Maļuhinu, kurš pārraka daudzu vietējo iedzīvotāju iecienīto peldvietu Šūņu ezera krastā.

KSP ekoloģe Inesa Antoševska jau ziņoja, ka ir iekārtotas pludmales ģērbtuves un soliņi, palicis iekārtot pašu krastu – attīrīt to no saaudzēm, izlīdzināt grunti, atvest smiltis, minētos darbus veiks konkursa uzvarētājs.

Atgādināsim, ka abas pludmales tiks iekārtotas no Cēsu ielas puses, viena no tām būs „klusa”, kur atpūtīsies un peldēsies mierīgās atpūtas cienītāji, otrā pludmale būs domāta tiem, kam patīk aktīvi atpūsties – tajā tiek plānots iekārtot volejbola laukumu.
Topošo pludmaļu iekārtošana varētu aizņemt apmēram 10 dienas, un, ja konkursa rezultāti netiks pārsūdzēti, darbi tiks sākti tuvākajā laikā.


Написать комментарий