„Lokomotīve” mājas sezonu noslēdz ar zaudējumu līderiem

foto sportacentrs.com
foto sportacentrs.com

Polijas 1. spīdveja līgā pēdējās mājas sacīkstes aizvadījuši Daugavpils „Lokomotīves” braucēji, kuri piekāpās līgas līdervienībai Gņezno „Start”. Mūsējie sezonu noslēgs ceturtajā vietā, informē Daugavpils sporta pārvalde.

Daugavpilieši šogad ne reizi vien priecēja atbalstītājus ar labiem braucieniem, tomēr sezonas beigu daļā zaudējums sekoja zaudējumam. Svētdien mūsējiem pretī stājās Gņezno „Start”, kas pārliecinoši soļo pretī pirmajai vietai un iekļūšanai Ekstralīgā. „Lokomotīve” varēja izjaukt pretinieku plānus.

Viesu rindās ierindā bija ļoti titulēti spīdvejisti kā Bjarne Pedersens, Antonio Lindbeks, Skotss Nikolss un Alešs Drimls. Neskatoties uz to, daugavpilieši teju perfekti aizvadīja pirmos piecus braucienus, panākot 19:11 savā labā!

Līdz pat 11. braucienam „Loko” vairs neizdevās izcīnīt nevienu uzvaru, tādējādi pretinieki izvirzījās vadībā ar 33:27. Pretinieku izrāvienu nedaudz apslāpēja Romāna Považnija un Andžeja Ļebedeva uzvara ar 4:2, tomēr noslēdzošajos piegājienos atkal labāki bija poļi. Pirms pēdējā brauciena 35:49.

Prieks, ka atvadīties no saviem skatītājiem ar skaistu dubultuzvaru izdevās Kjastam Podžukam un Považnijam, tādējādi pēdējās mājas sacīkstēs galarezultāts 40:50.

16. septembrī daugavpilieši sacentīsies ar Grudzjoncas „GTŽ”, bet no turnīra tabulas viedokļa tas neko nemainīs, jo augstāk par ceturto vietu mēs nevaram tikt.

Svētdien ar 12 punktiem labākais bija Romāns Považnijs, viņam sekoja Podžuks (11), Mikaels Makss (8), Ļebedevs (6), kā arī Pļešakovs (2). Giruckim šoreiz tikai viens punkts, savukārt Jevgēņijs Karavackis palika bešā.


Написать комментарий