'Volvo V40' iegūst sportisko pakotni 'R-Design'

publicitātes foto
publicitātes foto

Kompānija "Volvo" savam jaunākajam modelim, hečbekam "V40" izstrādājusi sportisko pakotni "R-Design", kuru varēs pasūtināt jebkurai šī modeļa modifikācijai – sākot ar bāzes 115 ZS dīzeļdzinēju un beidzot ar 254 ZS benzīna turbomotoru.

"R-Design" pakotnē ietilpst virsbūves papildus aerodinamiskie elementi, papildus dekoratīvie elementi, aizmugurējais difuzors, samērā lieli izplūdes sistēmas uzgaļi un piecu spieķu riteņu diski diametrā no 17 līdz 18 collām. "R-Design" versijā automobilim paredzēta arī ekskluzīvs virsbūves krāsojuma zilais tonis "Rebel Blue".

"Volvo V40 R-Design" salonā būs jauns stūresrats, pārnesumkārbas vadības sviras un stāvbremzes uzgalis, kā arī papildus dekoratīvie elementi no alumīnija un jauni pedāļi. Sēdekļi būs pāršūti ar perforētu ādu un audumu.

Balstiekārta "Volvo V40" sportiskās pakotnes modifikācijām izstrādāta sadarbībā ar sacīkšu komandu "Volvo Polestar Black R". Balstiekārta pazemināta par 10 milimetriem salīdzinājumā ar standarta versiju, tai ir cietākas atsperes un amortizatori, kā arī izturīgāki šķērsstabilizatori. "R-Design" sportiskā balstiekārta pieejama par atsevišķu samaksu.

"Volvo" plāno, ka "R-Design" pakotni izvēlēsies 10 procenti no "V40" modeļa pircējiem. "R-Design" pakotnes cena pagaidām netiek atklāta. Autoražotājs plāno ik gadu pārdot 90 tūkstošus "V40" hečbeku.


Написать комментарий