Obamas partija pastāstīja par ASV varenību uz krievu karakuģu fona

foto dkvartal.ru
foto dkvartal.ru

ASV demokrātu partijas saietā ar runu uzstājās admirālis Džons Nefmans. Runas par „stipru valsti” laikā jūrnieki pamanīja, ka fonā tika rādīti Krievijas Melnās jūras flotes kuģi, informē portāls dkvartal.ru

Izrādījās, ka admirāļa Džona Nefmana runa par to, ka Baraks Obama atbalsta un ciena stiprākās pasaules valsts jūras kara flotes veterānus, notika uz Krievijas flotiles attēlošanas fona.

Eksperti identificēja Krievijas Melnās jūras flotes divus kuģus, kuri tika translēti admirālim aiz muguras – „Kerčs” un „ Smetlivij” – tie ir lieli kuģi, kas tika uzbūvēti pirms Padomju Savienības sabrukuma.

„Kerčs”

„Smetlivij”

Īpaši ironiski uz Krievijas flotiles fona izskatījās partijas aktīvisti ar plakātiem "Thank you" un ASV JKS veterāni, kas atdeva godu.

Tik nepatriotisku kara varenības ilustrēšanu pamanīja arī viens no saieta dalībniekiem – Robs Barkers – amerikāņu flotes veterāns, kas līdz 2006.gadam dienēja kā elektrotehniķis.

Viņš norādīja uz radaru sistēmu, kas atšķīrās no ASC JKS izmantotajām sistēmām. Par kļūdu ziņoja arī grāmatas „Gids padomju jūras kara flotē” autors Normans Polmars. „Nav šaubu, ka tie ir Krievijas kuģi”, — atzīmēja viņš. Vēlāk arī interneta lietotāji pamanīja Sv.Andreja karogu uz viena no kuģiem.

Savu neapmierinātību izteica arī amerikāņu jūrnieki, kas tika uzaicināti uz demokrātu saietu. Viņi bija šokā no tā, ka uz lielā ekrāna tika demonstrēta „Amerikas kara varenība”.

«Viņi varētu atvainoties. Vismaz atzītu savu kļūdu”, - teica Robs Barkers.

 


Написать комментарий