Balvu novadā aizturēta zagļu grupa

foto users.telenet.be
foto users.telenet.be

16.septembrī Balvu policijā bija saņemta informācija par to, ka Balvu novadā, Kubulu pagastā no kādām ražošanas telpām, uzlaužot durvis tika nozagtas dažādas mantas. Par zādzības faktu tika uzsākts kriminālprocess, informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde.

Nākamajā dienā zādzība atkārtojās. 17.septembrī policija saņēmusi informāciju par to, ka no tām pašām telpām nozagti vairāki elektromotori un citas mantas. Šoreiz zagļi bija iekļuvuši iekšā caur izņemto loga stiklu.

Naktī no 17. uz 18.septembri minētās telpas Kubulu pagastā mēģināja apzagt jau trešo reizi, taču šoreiz neveiksmīgi. Saimnieks, pamanīdams svešo personu iekļūšanu savā īpašumā, laicīgi paziņoja

par to policijā.
Pēc informācijas saņemšanas, Balvu iecirkņa policijas darbinieki operatīvi ieradušies notikuma vietā un turpat uz vietas aizturējuši divus vīriešus – 1986. un 1967.gadā dzimušus, bet vēlāk arī trešo,

1986.gadā dzimušo, grupas dalībnieku. Izmeklēšana uzsāktajos kriminālprocesos turpinās. Policija pārbauda aizturēto personu saistību ar tām divām zādzībām, kas bija paveiktas pirms viņu aizturēšanas.

Preiļu policija par kabeļu vadu zādzību aizturējusi divas personas.

18.septembrī Preiļu iecirkņa policijas darbinieki, realizējot viņu rīcībā esošu operatīvo informāciju, Riebiņu novadā, Rušonas pagastā aizturējuši divus vīriešus, 1976. un 1965.gadā dzimušus. Policijas darbinieki aizturējuši vīriešus, brīdī kad tie no zemes raka ārā kabeli.

Policija turpina kriminālprocesa izmeklēšanu, kā arī pārbauda aizturēto personu saistību ar citiem analoģiska rakstura noziegumiem.


Написать комментарий