DdzKSU uzstāj, ka SIA „Dautkom TV” defektiem jābūt novērstiem

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Atbildot uz Gorod.lv uzdoto jautājumu, SIA „DDzKSU” vadība vēlas izteikt savu viedokli par vietējā laikraksta „Sejčas” publikāciju par mūsu uzņēmumu.

Fakts, ka laikraksts „Sejčas” jau ilgu laiku publicē tikai negatīvus rakstus par uzņēmuma SIA „DDzKSU” darbību, varētu būt saistīts ar sekojošo:
- vairāku daudzdzīvokļu māju iedzīvotāji izteica domu, kuru SIA „DDzKSU” kā starpnieks atbalstīja un no iedzīvotāju vārda izteica priekšlikumu saņemt no SIA „Dautkom TV” nomas maksu par koplietošanas telpu un iekšmāju elektroinstalāciju tīklu izmantošanu;
- dzīvojamo māju tehniskā stāvokļa apsekošanas gaitā tika konstatēti pārkāpumi, kas bija saistīti ar SIA „Dautkom TV” tīklu nelikumīgu ierīkošanu.

Par konstatētajiem pārkāpumiem tika informēti ne tikai uzņēmums SIA „Dautkom TV”, bet arī analoģisko pakalpojumu sniedzēji. Viņiem visiem tika noteikts trūkumu novēršanas termiņš. Taču sakarā ar augstākminēto prasību no SIA „Dautkom Tv” mēs saņemam tikai vēstules, kas neatrisina radušos problēmu. Nekādas darbības, kas novērstu defektus, netika veiktas.

Pašvaldības uzņēmuma SIA „DDzKSU” vadība uzskata, ka visi uzbrukumi SIA „DDzKSU” notiek, lai neizpildītu likuma prasības. Taču uzņēmuma administrācija uzstāj, ka SIA „Dautkom TV” nepieciešams novērst visus daudzdzīvokļu mājās konstatētos defektus, kā arī izpildīt iedzīvotāju vēlmi par nomas maksas saņemšanu par koplietošanas telpu un iekšmāju elektroinstalāciju tīklu izmantošanu.

Nākotnē, ja tiks konstatēti kādas organizācijas pārkāpumi tīklu ierīkošanā dzīvojamās mājās, mēs, kā apkalpojošā organizācija, uzstāsim, lai visi defekti būtu novērsti pilnā apjomā.

Vēlos atgādināt, ka pakalpojumu sniedzēju tīkliem jābūt tehniski darbderīgā un drošā stāvoklī.


Написать комментарий