Pensionāru dienas centram – 15

foto rezekne.lv
foto rezekne.lv

Trešdien, 24. oktobrī, Rēzeknes Pensionāru sociālo pakalpojumu centra Dienas centrs ar dziesmām, dejām un jautru dramatiskā pulciņa izrādi svinēja 15 gadu jubileju, informē Rēzeknes pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Rēzeknes pilsētas domes Sociālās aprūpes pārvaldes vadītājs Gunārs Arbidāns novēlēja Dienas centra klientiem būt tikpat aktīviem, veseliem un dzīvespriecīgiem arī turpmāk. Pensionāru sociālo pakalpojumu centra vadītāja Lidija Apeināne sveica Dienas centra kolektīvu un pulciņu vadītājus, kā arī aktīvākos centra apmeklētājus un tos, kas piedalās iestādes pasākumos jau kopš centra dibināšanas. „Varbūt kādu dienu ir sliktāka pašsajūta, bet kā var neiet, ja būs dziedāšana vai dejošanas nodarbība, vai arī kaut ko jaunu iemācīs pagatavot rokdarbu pulciņā? Atnākot uzlabojas garastāvoklis, var aprunāties, un tā pat lieku reizi zāles nav jālieto. Tie, kas aktīvi apmeklē Dienas centru, savos gados ir daudz veselāki, nekā mājās sēdētāji,” stāsta L.Apeināne, novēlot Centra apmeklētājiem ilgus aktīvas dzīves gadus un veselību.

Svinīgajā pasākumā piedalījās gan Dienas centra pašdarbības kolektīvi – vokālais ansamblis "Zelta rudens", dramatiskais kolektīvs "Kur gan citur...", deju kopa "Varavīksne", eksotisko deju kolektīva "Eridan" soliste Inna Seļgicka un ukraiņu kapela „Dva koļori”, gan jaunā paaudze, kuru šoreiz pārstāvēja Rēzeknes 1. vidusskolas tautas deju kolektīvs „Skali”. Pasākuma apmeklētāji tika aicināti arī uz Dienas centra muzeju apskatīt rokdarbu pulciņa apmeklētāju darinājumus, dažus meistardarbus parādīja pulciņa vadītāja.

Svētku reizē Rēzeknes pilsētas dome Dienas centram uzdāvināja 2 datorus, kurus varēs lietot centra apmeklētāji. Šogad jau Pensionāru sociālo pakalpojumu centram Dome ir uzdāvinājusi pavisam 8 datorus, no tiem sešus agrāk dāvinātos datoru komplektus jau aktīvi izmanto Pensionāru sociālo pakalpojumu centra klienti.


Написать комментарий