Pašvaldības uzņēmumam „Rēzeknes Satiksme” viens gads

foto rezekne24.lv
foto rezekne24.lv

Oktobra nogalē pašvaldības SIA „Rēzeknes Satiksme” svin savu pirmo dzimšanas dienu, jo tieši 20. oktobrī Latvijas Republikas uzņēmumu reģistrā tika pieņemts lēmums par jaunā uzņēmuma izveidošanu, vēsta Rēzeknes pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

SIA „Rēzeknes Satiksme” vadītājs Jevgenijs Koršenkovs izsaka pateicību Domes vadībai un deputātiem, kuri stāvēja pie uzņēmuma veidošanas pirmsākumiem,  sniedzot savu atbalstu un ieguldījumu uzņēmuma dibināšanā. Uzņēmuma vadītājs arī apsveic visus darbiniekus, kuri godprātīgi pilda savus darba pienākumus, piedāvājot pilsētas iedzīvotājiem kvalitatīvus pakalpojumus.

„Mēs strādājam pie tā, lai rēzeknieši justos komfortabli un droši sabiedriskajā transportā. Domāju, ka lielākā daļa no iedzīvotājiem novērtēja jauno autobusu  priekšrocības. Tomēr ne mazāk svarīgs aspekts ir mūsu darbinieki, kuri strādā ar lielu atdevi, savukārt uzņēmums rūpējas par labvēlīgiem darba apstākļiem. Šoferiem tika pasūtīta darba forma gan vasaras, gan ziemas periodam, remontdaļas darbiniekiem – darba tērps. Mēs augstu vērtējam cilvēcisko faktoru un attieksmi pret cilvēku, esam pateicīgi darbiniekiem par profesionalitāti, sapratni un pacietību,” tā J.Koršenkovs.

Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs sveic SIA „Rēzeknes Satiksme” darbiniekus un cer, ka nākotnē uzņēmums turpinās rādīt labus rezultātus. „Gan pakalpojuma kvalitāte, gan arī estētiskais efekts liecina par pilsētas attīstību,” uzskata A. Bartaševičs.


Написать комментарий