Daugavpilī tiek pabeigta ielu rekonstrukcija

foto lat.gorod.lv
foto lat.gorod.lv

Pagaidām laika apstākļi ļauj Daugavpilī aizvadīt ielu rekonstrukcijas darbus. Noslēdzošie darbi, kuri tiek veikti pirms ziemas atnākšanas norit Vienības, Vidzemes, Višķu un 18. novembra ielās. Šajā gadā tiek plānots aizvadīt diezgan liels darba apjoms, lai pirms ziemas atvērtu pēc iespējas vairāk ielu.

Kā portālam gorod.lv paskaidroja vicemērs Vjačeslavs Širjakovs, Vienības ielas braucamā daļa ir noklāta ar divu kārtu asfaltu, un ir atvērta automašīnu kustībai, uz šī ielas posma ir atlicis pavisam neliels darba apjoms. Šogad tiek plānots pabeigt bruģa likšanu uz trotuāriem.

Tiek turpināti “tramplīna” likvidācijas darbi Vidzemes ielā, zem dzelzceļa. Šeit jau ir izlīdzināta kreisā ielas puse un ir atvērta transporta kustība, darbi tiek veikti pie otrās ceļa puses. Darbus plāno pabeigt daudz ātrāk, jo komunikācijas sistēma jau ir nomainīta. Rekonstruētais ceļa posms tiks atvērts līdz ziemai.

Višķu ielā divu kārtu asfalts ir noklāts gandrīz līdz ielai Šaurā. Uz doto brīdi tiek saskaņots veicamo darbu grafiks: no ielas Šaurā līdz Mendeļejeva ielai. Darba izpildītājiem ir vēlme pilnībā slēgt ielas posmu, kamēr tiek veikti rekonstrukcijas darbi. Komunālās saimniecības pārvalde šo ideju neatbalsta, celtnieki līdz ziemai var arī nepaspēt aizvadīt darbus, jo var rasties dažādas problēmas, piemēram, ar tīkliem, kuri nav iekļauti plānā. Jebkurā gadījumā pašvaldība vēlas līdz ziemai atvērt vai nu visu ielu, vai arī tikai vienu joslu.

Šajā mēnesī tiek plānots vērt vaļā Laucesas tiltu, uz kura pavisam drīz tiks uzklāts asfalts. Tiek turpināti darbi arī uz 18. novembra ielas, kur jau tiek atjaunota transporta kustība.


Написать комментарий