'Zaķis' sabiedriskajā transportā piekauj biļešu kontrolierus

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Sestdien sabiedriskajā transportā kāds bezbiļetnieks sakāvies ar kontrolieriem un biļešu pārbaudītāji pat nogādāti slimnīcā, portālu "Delfi" informēja Rīgas Pašvaldības policijā.

Ropažu ielā, sabiedriskajā transportā sestdienas rītā izcēlies konflikts starp SIA "Rīgas satiksmes" kontrolieriem un kādu pasažieri. Pēc kautiņa slimnīcā nogādāti divi biļešu kontrolieri.

Kautiņa iniciators nogādāts Valsts policijā. Tāpat pie likumsargiem liecību sniegšanai nogādāti arī incidenta liecinieki.

Incidents noticis Juglas ielas pieturā, autobusam braucot uz centru, portālam "Delfi" pastāstīja "Rīgas satiksmes" pārstāvis Viktors Zaķis. Kādam no braucējiem nebija biļetes, tāpēc starp viņu un kontrolieriem izcēlās konflikts, kura rezultātā "zaķis" abus vīriešus piekāvis.

Pēc incidenta uz notikuma vietu izsaukta policija, savukārt kontrolieri nogādāti slimnīcā. Tiesa, kā sacīja Zaķis, pēc mediķu apskates abi vīrieši palaisti mājās.

Konflikti starp biļešu pārbaudītājiem un bezbiļetniekiem nav reta parādība. Kašķos ir cietuši gan kontrolieri, kuriem ir draudēts pat ar nažiem, gan braucēji, kuri nereti sūdzējušies par pārbaudītāju agresiju. Parasti kontrolierus pavada Rīgas Pašvaldības policija.


Написать комментарий