Daugavpils 13.vidusskolas kolektīvs izvēlējies jaunā direktora kandidatūru

foto lat.gorod.lv
foto lat.gorod.lv

Pirmdien,17.decembrī, Daugavpils Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldē notikušajā preses konferencē tika nosaukts 13.vidusskolas potenciālā direktora vārds.

Pēc Pārvaldes vadītājas Marinas Isupovas vārdiem, pedagoģiskais kolektīvs šim amatam vienbalsīgi izvēlējies skolas direktora vietnieci Anželu Skuteli.

Šī gada septembrī pašreizējā skolas direktore Māra Jakubovska paziņoja par aiziešanu pensijā, taču vēlāk nolēma atlikt savu aiziešanu sakarā ar gaidāmo izglītības iestādes akreditāciju.

„Māra Jakubovska parūpējās par to, lai viņu varētu aizvietot. Jāatzīmē, ka 13.vidusskolā strādā ļoti veselīgs kolektīvs, kas gandrīz vienbalsīgi izvēlējās kandidatūru jaunā direktora amatam. Savu pieteikumu ar kandidāta vārdu viņi iesniedza pilsētas Domē.

Varu nosaukt pretendenta direktora amatam vārdu, jo rīt deputāti apspriedīs minēto kandidatūru komitejas sēdē, un vēlāk tā, iespējams, tiks apstiprināta Domes sēdē. Anžela Skutele ir profesionālā pedagoģe, kura labi zina skolas kolektīvu”, - ir pārliecināta Marina Isupova.

Isupovas kundze uzskata, ka mācību gada vidus ir labs laiks skolas vadības maiņai, jo jaunajām direktoram ir iespēja dažu mēnešu laikā iepazīt darba specifiku.

Atgādināsim, ka Vispārējās un profesionālās izglītības pārvalde novembrī saņēma 13.vidusskolas direktores Māras Jakubovskas atlūgumu.


Написать комментарий