Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departaments organizē „Jauniešu Ziemassvētku biljarda turnīru”

foto billiardballsandmore.blogspot.com
foto billiardballsandmore.blogspot.com

Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departamenta Jaunatnes lietu speciāliste Edīte Ivanova portālam Gorod.lv paziņoja, ka departaments sadarbībā ar biedrību „Biljarda klubs „BALTIC POWER”” svētdien, 23.decembrī, organizē biljarda turnīru.

Pasākuma mērķis ir biljarda kā sporta spēles popularizēšana jauniešu vidū, izmantojot to kā iespēju kopīgi pavadīt brīvo laiku un dibināt interešu grupas. Saskaņā ar Latvijas Republikas biljarda federācijas noteikumiem, biljards tiks spēlēts Puls-8 disciplīnā.

Reģistrācija biljarda saspēlei notiks 23.decembrī no plkst.11:30 – 12:00 Orange Bowling t/c Ditton Nams, 2.stāvā (Cietokšņa ielā 60). Biljarda saspēlē var piedalīties katrs interesents vecumā no 14 – 25 gadiem, dalība – bezmaksas.

Ja būs reģistrējušās 5 vai vairāk sieviešu dzimuma pārstāves, tad turnīrs starp dalībniecēm notiks atsevišķi. Pusfinālā un finālā spēles notiks līdz trim uzvarām. Pirmo 3 vietu ieguvēji tiks apbalvoti ar diplomiem un kausiem, pārējie dalībnieki saņems pateicības rakstus.

Par spēles norisi un tiesāšanu atbildēs biedrības „Biljarda klubs „BALTIC POWER”” valdes priekšsēdētājs Igors Fomins un koordinators Genādijs Kaminskis. Biljarda saspēles rezultāti tiks publicēti Jaunatnes departamenta mājas lapā http://jaunatne.daugavpils.lv/.


Написать комментарий