Gaidāmi vairāki pasākumi Daugavpils skolēniem, kurus varēs apmeklēt tikai ar ielūgumiem

foto gorod.lv
foto gorod.lv

22.decembrī sākas skolēnu ziemas brīvlaiks un Vispārējās un profesionālās izglītības pārvalde sadarbībā ar Daugavpils pilsētas domi sagatavojusi vairākus pasākumus. Daļā no tiem ieeja paredzēta tikai ar ielūgumiem, kuri tika izgatavoti proporcionāli skolēnu skaitam pilsētas izglītības iestādēs, un kurus skolas pašas izsniegs.

Izglītības pārvaldes vadītāja Marina Isupova pastāstīja, ka trešdien, 26.decembrī, visi pilsētas skolēni, kuri piedalīsies masku gājienā Vienības laukumā, varēs bez maksas apmeklēt Ledus halli. „Esam griezušies skolu administrācijās ar lūgumu informēt un aicināt bērnus piedalīties masku gājienā, turpmākā skolu rīcība bija pēc tās ieskatiem”, - paziņoja viņa.

Pārējās dienās – 28., 29., un 30.decembrī – slidot bez maksas Ledus hallē varēs tikai ar ielūgumiem, kuri tika izsniegti Daugavpils vispārizglītojošajām un profesionālām skolām.

Pēc Marinas Isupovas vārdiem, Ledus hallē katru dienu varēs slidot ap 60 Daugavpils skolēniem. Kā arī notiks divas Daugavpils pilsētas domes organizētās „egle” skolēniem: 27.decembrī plkst.11:00 Vienības nama koncertzālē tiks gaidīti 1.-6.klašu skolēni, bet plkst16:00 – 7.-12.klašu skolēni.

Ceturtdien, 20.decembrī, pateicoties Krievijas konsulāta uzdāvinātiem ielūgumiem, 250 pirmklasnieki apmeklēja Ziemassvētku uzvedumu Kultūras pilī.


Написать комментарий