Māju vecākie tika apbalvoti par labu darbu aizvadītajā gadā

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kā parasti Ziemassvētku priekšvakarā Daugavpils DzKSU apbalvoja aktīvākos māju vecākos. Šogad tam veltītais pasākums norisinājās 20.decembrī Daugavpils pilsētas domē, kur tika apsveikti un apbalvoti 90 māju vecākie.

Iespējams, tāpēc, ka pasākums sākās pusstundu vēlāk nekā bija plānots, Daugavpils pilsētas pašvaldības priekšsēdētāja Žanna Kulakova savā uzrunā neminēja, ka Daugavpils ir iespēju pilsēta un nestāstīja par šogad paveikto.

Par māju vecāko paveikto aizvadītajā gadā neinformēja arī DzKSU vadība, kaut arī daudziem, iespējams, būtu interesanti uzzināt par māju vecāko darbu un palīdzību apkalpojošajai organizācijai.

Komunālās saimniecības jomas kurators, vicemērs Vjačeslavs Širjakovs, uzrunājot klātesošos, atzīmēja, ka viņam ir prieks tikties ar visiem māju vecākajiem, jo bez viņiem māju apkalpošana sagādātu daudz vairāk problēmu. V.Širjakovs novēlēja visiem klātesošajiem saglabāt mīlestību pret saviem tuviniekiem un saviem mājokļiem, ar kuriem var lepoties. „Jūs ne tikai labāk par citiem veicat savu darbu, bet arī izprotat tā nepieciešamību. Novēlu, lai jūsu problēmas paliktu vecajā gadā, bet 2013.gads būtu panākumu pilns”, - atzīmēja V.Širjakovs.

Uzņēmuma komercdirektore Valentīna Dedele portālam Gorod.lv paziņoja, ka šogad tiek apbalvots nedaudz mazāks māju vecāko skaits, nekā iepriekšējos gados, tomēr tie ir aktīvākie sava darba darītāji. Pēc V.Dedeles vārdiem, šogad māju vecākie ir daudz aktīvākie un ar viņu palīdzību tiek veikti ar dzīvokļu fonda uzlabošanu saistītie darbi – tiek nomainīti logi un ārdurvis, siltināti bēniņi, notiek jumtu remontdarbi utt.

Katram mājas vecākajam tika pasniegts plānotājs, pildspalva un aploksne ar 20 latiem, un visi klātesošie turpināja sarunas neformālos apstākļos, apmeklējot furšetu.



Написать комментарий