Apple jaunākais atjauninājums atrisina vienu problēmu, bet rada citu

foto izvestia.ru
foto izvestia.ru

Kompānija Apple laidusi klajā nelielu programmatūras atjauninājumu, lai vērstu par labu dažos iPhone viedtālruņos novēroto vājo Wi-Fi savienojumu. Kompānijai izdevies šo problēmu atrisināt, tiesa gan, izraisot baterijas darbības ilguma samazināšanos, ziņo businessinsider.com.

Baterijas dzīves ilgums arī līdz šim ir bijusi viena no iPhone lietotāju biežākajām sūdzībām, tomēr vairāki Apple ierīces izmantotāji pauduši, ka pēc atjauninājuma instalēšanas baterijas darbības ilgums sarucis vēl ievērojamāk.

Neapmierinātību iPhone lietotāju vidū izraisīja Apple neveiksmīgais mēģinājums iespraukties digitālo karšu nišā. Apple kartēs tika kļūdaini norādītas pilsētu atrašanās vietas, tika sajauktas objektu atrašanās vietas, kā arī pieļautas citas neprecizitātes.

Jau ziņots, ka kompānijas Apple akcijas cenas vērtība pēdējo mēnešu laikā ir arvien vairāk samazinājusies, un situāciju nav glābis kompānijas paziņojums par iPhone 5 pārdošanas rezultātiem Ķīnā. Investoru uzticību Apple mazina arvien pieaugošā konkurence viedtālruņu tirgū.


Темы: , , ,
Написать комментарий