Pašvaldības uzņēmums veiks Daugavpils ielu uzturēšanu par 5 miljoniem latu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Noslēdzies atklātais konkurss par Daugavpils ielu ikdienas uzturēšanas darbiem, saskaņā ar tā rezultātiem par konkursa uzvarētāju paziņots pašvaldības uzņēmums AS “Daugavpils specializētais autotransporta uzņēmums”.

Ja netiks saņemta sūdzība un līgums tiks noslēgts, minētais pašvaldības uzņēmums par 4 985 448,28 latiem uzturēs pilsētas ielas triju gadu laikā – no 2013. līdz 2015.gadam.

Jāatzīmē, ka saskaņā ar Iepirkumu uzraudzības biroja informāciju iepriekšējos gados līgums par ielu uzturēšanu tika noslēgts uz vienu gadu, pēdējo gadu laikā šos konkursos arī uzvarēja pašvaldības uzņēmums. Šoreiz konkursā piedalījās trīs pretendenti, bet par uzvarētāju tika izvēlēts „SpecATU” piedāvājums.

Jāpiebilst, ka ielu uzturēšanas darbi ziemas laikā paredz sniega tīrīšanu no sabiedriskā transporta pieturām, ietvēm, ceļiem, suņu pastaigu laukumiem, seguma apstrādi ar pretapledojuma maisījumu, sniega izvešanu, dežurēšanu. Vasaras laikā uzņēmumam būs jātīra ielas, zālāji, ietves, pieturas, suņu pastaigu laukumi, pludmales, jāmazgā soliņi, jātīra strūklakas, jāsakopj atpūtas vietas utt.

Atgādināsim, ka 2012.gadā pilsētas ielu uzturēšana izmaksāja 1 588 919,32 latus.
 


Написать комментарий