Lielbritānija grasās izstāties no ES 2

foto: chelsearus.com
foto: chelsearus.com

Lielbritānijas premjerministrs Deivids Kamerons vēlējās kritizēt situāciju, kura tagad ir izveidojusies ES.

Tādu ziņojumu Kamerons gribēja paziņot sēdē, kura norisinājās Hāgā. Konservatoru līderis gribēja pieprasīt, lai Londonai piešķirtu lielākas politiskās pilnvaras. Ja premjerministra prasības nebūs izpildītas, tad ir pilnīgi iespējamas, ka Lielbritānija izstāsies no ES, ziņo portāls business-news.ru.

Uzstāties ar šo ziņojumu Kamerons nevarēja Alžīrijā ieķīlāto gāzes ieguves kompānijas darbinieku dēļ. Ķīlnieku starpā bija arī Lielbritānijas pilsoņi. Neskatoties uz to, žurnālisti jau paspēja šo runu nosaukt par vienu no svarīgākajām, ko teica Deivids Kamerons, būdams premjerministra amatā.

Tā kā Kamerons nevarēja uzstāties sēdes laikā, premjerministra preses sekretārs publicēja dažas tēzes no ieplānotās runas. Kamerons grasās izstāties no ES gadījumā, ja Lielbritānijai nepiešķirs lielākas pilnvaras. Deivids Kamerons uzskata, ka Lielbritānijai pašai jālemj sociālas un ekonomikas politikas problēmas.

Lielbritānijas premjerministrs apgalvo, ka negrib izstāties no ES, bet būs spiests to darīt, ja nebūs noregulēta ekonomiskās krīzes situācija ES, neuzlabosies ekonomikas konkurētspēja Eiropā. Tāda veida apgalvojumi arī var sašķelt Lielbritānijas konservatoru partiju.


Написать комментарий

"Konservatoru līderis gribēja pieprasīt, lai Londonai piešķirtu lielākas politiskās pilnvaras.

Читать дальше: http://lat.gorod.lv/zinas/180989-lielbritanija-grasas-izstaties-no-es#ixzz2ISR5Bl8i"

Autocorrect šķiet pat izlavotu. Āksti.

redz kādi naski žurnālisti, zin ko premjers "gribēja" pateikt, drīz varēs neiet uz preses konferencēm?

Написать комментарий