Sarkozī emigrēs uz Lielbritāniju nodokļu dēļ

foto: ria.ru
foto: ria.ru

Pēc laikraksta „The Evening Standard” datiem, ja Sarkozī pieņems tādu lēmumu, viņš varēs izvairīties no paaugstinātā ienākuma nodokļa maksas, kurš Francijā būs ieviests tuvākajā laikā, ziņo portāls rosbalt.ru.

Sarkozī un viņa sieva visdrīzāk apmetīsies Dienvidkensingtones rajonā. Portāls arī ziņo, ka izbraucēju skaitā varbūt arī slavenais komponists Žans Mišels Žārs. Pēdējos mēnešos komponists tikās ar Deivida Kamerona administrācijas darbiniekiem.

Francijas iedzīvotāju vidū vēl joprojām apspriežamākais temats ir Žerāra Depardjē pārbraukšana uz Krieviju. Sakarā ar ienākuma nodokļa likmes paaugstināšanu turīgiem Francijas iedzīvotājiem, aktieris atteicās no Francijas pilsonības.

Atgādinām, ka janvāra sākumā Žerārs Depardjē tikās ar Krievijas Federācijas prezidentu V. Putinu un saņēma Krievijas valsts pasi. Nākamajā dienā viņš devās uz Saranskas pilsētu, kur nosvinēja pareizticīgo Ziemassvētkus. Tādu lēmumu aktieris pieņēma, kad Francijas prezidents Fransuā Olands ieviesa jaunus noteikumus nodokļu iekasēšanas sistēmā, paaugstinot ienākuma nodokļa likmi līdz 75% tām personām, kuru ienākumi gadā sastāda vairāk nekā 1 miljonu eiro.


Написать комментарий