Darbam Daugavpils novada tūrisma aģentūrā pietiekušies ap 40 cilvēkiem

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā ziņots, Daugavpils novada dome nolēmusi izveidot pašvaldības aģentūru „TAKA”, kura veicinās tūrisma attīstību, koordinējot vietējā tūrisma biznesa darbību.

Tādēļ tika paziņots, ka tiek meklēti aģentūras darba nodrošināšanai nepieciešamie divi darbinieki – aģentūras direktors un speciālists.

Domes Sabiedrisko attiecību speciāliste Elza Timšāne portālam Gorod.lv paziņoja, ka uz 18.janvāri bija saņemti 37 pretendentu pieteikumi: 15 cilvēki pretendē uz aģentūras „TAKA” direktora amatu, 22 – uz speciālista amatu.

Potenciāliem kandidātiem uz šiem amatiem jābūt ar augstāko izglītību, jāpiemīt labām organizatoriskām spējām, teicami jāpārvalda latviešu valoda, krievu un angļu valodas prasmes tiks uzskatītas par priekšrocību, jāprot pieņemt lēmumus, strādāt gan patstāvīgi, gan komandā, jābūt komunikabliem un atbildīgiem. Savukārt darba devējs piedāvā interesantu un dinamisku darbu draudzīgā kolektīvā, iespējas profesionālai izaugsmei, stabilu atalgojumu un sociālās garantijas.

Sakarā ar to, ka pašvaldības aģentūras darbinieku štatu veidos tikai 2 cilvēki, pretendentu atlase un darba intervijas notiks 4.februārī. Atlasīto pretendentu kandidatūras tiks apstiprinātas Daugavpils novada domes sēdē.

Aģentūra „TAKA” nodarbosies ar sakaru dibināšanu iekšējā tirgū, jaunu tūrisma maršrutu izstrādi, tūrisma produkcijas un pakalpojumu pārdošanu iedzīvotājiem. Šiem mērķim šā gada budžetā tiek plānots iedalīt vairāk nekā 30 000 latus.


Написать комментарий